Нагадаю з чого все почалось
MABP написав:
Бесплатно дарю идею! Нам НУЖНА страничка, на которой будет зафиксирован суммарный пробег на официальных марафонах VSSR! Если не лениться, то Директору вполне по силам создание "бесконечного" списка однажды принявших участие в 2-х сотке, тем самым оставившим след в истории клуба... Его еще можно разбить по годам.
З.Ы. В этом ракурсе статистики у Директора есть все шансы быть вверху таблицы, что подымет его самооценку, и мотивацию! )
OlMi написав:
В этом сезоне абсолютно все бреветы Клуба проехал 1 человек.
Схоже треба визначитись з тим, що таке "
бреветы Клуба". Я це трактую як бревети,
проведені клубом VSSR. Їх всі не складно знайти, хоча б навіть в календарі французів. В такому випадку загальна таблиця стає чіткою і зрозумілою.
Але Директор ніби то трактує так: бревети VSSR - це бревети, в яких
приймав участь клуб VSSR. В такому разі, ми знову повертаємось до питання членів... Якщо Козлов Антон всі бревети їздить від нашого клуба, то в таблицю треба вносити всі бревети, які проїхав могучий рандонер Stork. Ну по-перше, хто ж знає де він їздив, а по-друге в такому разі Директор може посунутись з першого місця. А ми не для того таблицю городили!
Є ще один варіант: бревети VSSR - це бревети, в яких приймав участь клуб VSSR
в особі його директора. Такий варіант гарантовано залишить перший рядок за Директором. До того ж слідкувати за гастролями однієї людини і вчасно вносити в таблицю буде не складно. Але чи цікава буде така таблиця для історії клуба?..
Отже. Статистика це ж точна наука! Тому доки не буде офіційного, зрозумілого, точного означення терміна "
бревети клубу VSSR" я нічого в таблицю додавати не буду.
З.І. на всяк випадок додаю смайлег )))