Подолання 600 км найкращий момент перервати моє мовчання на форумі та поділитись своїми враженнями.
Якщо відверто то я дуже задоволений що проїхав 600 ку. У цьому сезоні я мало тренувався. Встиг ще в Юті проїхати один офіційний бревет 200 та дві майже 200 ки. Вже вдома було 300, 400 та знову 200. З’їздив до Дмитра Indianа в Чернігівську область, це ще два рази по 230 км. Ось і все…Між цими поїздками майже не було коротких тренувальних поїздок. Тому я не був впевнений що 600 пройдуть вдало. Але після 400 ки почувався непогано. Повірив формулі від Indiana що Сумський рогалик це 390 до Лохвиці +210 до Сум. Тобто якщо після 400 ноги не повідпадали то міцний сон та макарони у Лохвиці достатньо щоб проїхати залишок дистанції. Тому формула працює!!! Взагалі дякую куму Indian –у за підтримку перед та під час 600-ки.
Про дистанцію вже всі все сказали. Колектив та Олег Директор ЗА зміну маршруту. Цього достатньо.
Маршрут важкий бо дороги особливо погані. Крім того ми чудово поярмаркували у Сорочинцях. Дякую Володі Висотнику що витягнув нас на колесі з цього пекла. До речі, прокинувшись вранці я ввімкнув телік, перший канал на який я натрапив передавав репортаж про Ярмарок.

Потім пішов до магазину, двері у якому були заліплені об’явами від турфірм з пропозиціями проїхатись на Ярмарок.

Я ледь втримався щоб не купити квиточок на цю чудову подію.
Я був ДУЖЕ радий проїхатись у чудовій компанії про яку вже писала Mina
Mina написав:
Нет слов, что бы выразить мою благодарность нашему дружному коллективу, с которым мы выдвинулись утром второго дня для проведения испытаний на прочность пятых точек, ладошек и последних оставшихся в живых нервов (Гена, Срегей, Володи Высотник и vkv, Дима, Ден, Жени Кот и Тень,).
У групі їхати набагато веселіше та швидше. Це було круто!!! Мені пощастило поїздити у надзвичайно красивих місцях з ідеальними дорогами. Але коли поряд чудова компанія то це особливі враження. Саме за такою компанією я сумував катаючись по рівнесенькому американському асфальті. Дякую друзі!!
Нажаль я не в тій формі щоб відпрацьовувати попереду групи. Наступного разу спробую виправитись.
День Незалежності пройшов чудово. Думаю це найкращий спосіб відзначити це свято. Напевне Україна це не промови з трибун, пишні гасла та протокольні святкування. Україна це схід сонця десь над полем біля маленького селища, це вранішні тумани у низинах біля річок, величезний жовтий Місяць вночі , ще це друзі та кухоль пива разом з жартами та сміхом…Це все було під час бревета. Все що треба для свята!!