наприклад мені, крім стандартнихх функцій велокмп. хотілосяб ще пульсмометр,каденс, температура (альтіметр/градіенти)думаю не завадять. перше що мені запало в очі це моделі Echowell виробник Тайвань -ціна Techwell A2- каденс, термометр, альтіметр, барометр, підсвітка екрану -550 грн Techwell A3- пульсмометр, термометр, альтіметр, барометр, підсвітка екрану - 700 грн Techwell MW10G - пульсмометр,каденс -800 грн
далі я знайшов виробника Sigma Sport мають внутрішню пам*ять Sigma Sport Велокомпьютер BC 1606L DTS+Cadence -каденс , програмування окремих інтервалів, підсвітка екрану, чіп пам*яті Sigma Sport Велокомпьютер BC 1706 - пульсмометр, підсвітка екрану, чіп пам*яті -850 грн Sigma Sport BC 2006 MHR -пульсмометр, альтіметр,функції при ходьбі, підсвітка екрану -1100 грн Sigma Sport BC 1909 HR - пульсмометр, каденс, термометр, підсвітка екрану -1350грн (900) Sigma Sport BC 2209 MHR - пульсмометр, каденс, термометр,альтіметр, функції при ходьбі, підсвітка екрану -1750 грн (1000) Sigma Sport ROX 8.0 - пульсмометр, каденс, термометр,альтіметр/градієнт -2650 грн (1700)
ще знайшов виробника VDO VDO MC 2.0 WR -альтіметр/градієнт, термометр, внутрішня пам*ять, підсвітка екрану -80$ VDO MC 2.0 wl - пульсмометр, каденс, альтіметр/градієнт, термометр, підсвітка екрану -90$- 1000 грн (в комплекті датчика каденсу неммає)
я так зрозумів що у Сігми йде різна комплектація і датчики каденсу та пульсу треба докупляти.
Востаннє редагувалось O-deleted в 26 січня 2013, 11:12, всього редагувалось 1 раз.
|